Plasti dip kopen

Was je van plan om Plasti dip te kopen, dan lees je dit artikel nog net op tijd. Er is namelijk een veel beter en goedkoper alternatief, en die kun je bij Dipcenter.nl bestellen!

 

Wat is Plasti dip?

Plasti dip lijkt op verf maar droogt op als een plastic / rubber-achtig iets. Het heeft veel voordelen ten opzichte van normale verf (spuitbus) want normale verf kun je niet in een handomdraai verwijderen en Plastidip wel. Ben je niet tevreden over het resultaat, of verveelt de kleur na een tijdje, dan kun je het binnen een paar minuten weer verwijderen zonder de onderlaag te beschadigen. Geheel veilig in gebruik dus.

 

Full Dip beter dan de normale Plasti dip

Dipcenter.nl heeft een beter alternatief voor de bekende Plasti dip. Het is niet alleen beter maar ook goedkoper! Wat beter aal Full dip is, is dat het kant en klaar is in gebruik en het niet vermengd hoeft te worden met thinner. Daarnaast dekt het veel beter en heb je er minder van nodig. Het resultaat is veel gladder en het product bevat geen schadelijke stoffen. Bovendien kun je Full Dip in heel veel kleuren kopen waaronder metaalkleuren, matte kleuren, metallic, fluor, camo, chameleon, candy pearl, en andere speciale effectkleuren.

 

Je scooter, auto, of motor dippen

Wil je bepaalde onderdelen aan je scooter, auto, of motor voorzien van een andere kleur wat veel met de uitstraling doet? Dan moet je zeker Full Dip kopen. Het is zeer eenvoudig in gebruik, dekt perfect, geeft een verrassend glad resultaat, en is verwijderbaar wanneer je niet tevreden bent.

Onderdelen die vaak gedipt worden zijn velgen, spiegels, merklogo’s, kappen van scooters, spoilers en sierstrips. Je kunt natuurlijk ook delen afplakken om zelf lijnen of strepen aan te brengen, die eventueel later weer te verwijderen is. Mocht het bevallen, dan blijft het lang mooi. Bovendien blijft de laklaag eronder beschermd en volledig in tact.

Plaats een reactie